Poslovno kancelarijski objekat u blizini Pupinovog mosta, Zrenjaninski put

Šifra nekretnine : 1511

Izdavanje 6.300 € - Poslovni prostor
936 m2CG  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Zrenjaninski put novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Poslovno-komercijalni objekat sa 15 kancelarija , 4 apartmana . Šest soba u apartmanima mogu da se koriste i/ili kao kancelarije. Obezbeđeno parkiranje ispred objekta. Površina objekta je 936,24 m2 od toga površina unutar objekta iznosi 839,64m2, terasa/lođa iznosi 96,60m2. Stepenište centralno sa prirodnim osvetljenjem.

Objekat je u tri nivoa prizemlje, I sprat II sprat-potkrovlje.

Nalazi se na Zrenjaniskom putu u neposrednoj blizini Pupinovog mosta. Veliki broj parking mesta, lak pristup. Očuvana, luksuzna novogradnja.


Agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta)
  • OPIS:Lux
  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

AgentDunja

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovni prostor u blizini Botaničke Bašte, Takovska

3.0 | 50m2 | 800 €
Izdaje se kancelarijsko-stambeni prostor u centru grada, u blizini Narodne Skupštine i Terazija. Prostor se sastoji od dve velike i jedne manje kancelarije, kuhinje i kupatila. Dvostrano orijentisan, izuzetno svetao, prijatan za boravak. Svaka kancelarija ima jedan ili više prozora koji omogućavaju prirodnu svetlosti i ventilaciju. Kuhinja i kupatilo poseduju kompletne instalacije kao u stambenoj jedinici : tuš kabina, priključke za veš-mašinu, sudo-mašinu, aspirator, šporet... što znači da prostor istovremenopruža funkcionalnost i poslovnog i stambenog prostora, prema potrebama. Posebna odlika i kvalitet prostora kosa ploča koja omogućava znatno višu prosečnu visinu u prostoru. Agencijska provizija 50%
Detaljnije